Hoedt dankt mentor De Vrij na Lazio-debuut

Reacties

Doordat Stefan de Vrij vanwege een knieblessure verstek liet gaan, maakte Wesley Hoedt tegen Udinese (2-0) zijn Lazio-debuut. Dat is echter niet waar Hoedt zijn landgenoot dankbaar voor is.

Hoedt dankt mentor De Vrij na Lazio-debuut

Hoedt zei na de overwinning op Udinese dat De Vrij, die een jaar geleden van Feyenoord naar Lazio ging, een soort mentor voor hem is. 'Daarvoor ben ik hem dankbaar. Ik leer veel van Stefan', aldus de ex-AZ'er tegenover het officiële radiokanaal van Lazio.

Door de concurrentie van onder anderen diezelfde De Vrij moest Hoedt lang op zijn Lazio-debuut wachten. Zijn eerste minuten in het lichtblauw smaken naar meer. 'Het ging prima, zowel met mij als met het team. We hebben achterin de nul gehouden en daar ben ik blij mee', verklaarde hij. 'En het mooie is dat mijn familie aanwezig was in het stadion. Het was een mooie zondag voor me!'

Hoedt hoopt donderdag weer minuten te maken, als Lazio het in het kader van de Europa League opneemt tegen Dnjepr Dnjepropetrovsk. Dat is echter afhankelijk van het herstel van De Vrij, die Lazio hoopt klaar te stomen voor het duel in Oekraïne.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.