Hoe Havertz voor Arsenal kan uitgroeien tot het gouden ei

ADVERTORIAL - Op bezoek bij de kampioen moet Arsenal zondag goede zaken doen in de jacht op de Premier League-titel. Dendert de doelpuntenmachine van Mikel Arteta uit tegen Manchester City door? Unibet biedt een speciale weddenschap aan rond man in vorm Kai Havertz.

Hoe Havertz voor Arsenal kan uitgroeien tot het gouden ei
© Pro Shots
Manchester City
Manchester City
0 - 0
Arsenal
Arsenal

In zijn eerste maanden bij Arsenal ontkwam Havertz niet aan kritiek. Na een gemiste kans dachten critici vaak terug aan zijn periode bij Chelsea. De 24-jarige Duitser was dan wel de man van de winnende goal in de Champions League-finale tegen Manchester City in 2021, bij The Blues ging het na dat gouden moment ook vaak over het niet effectief genoeg zijn van Havertz voor een rol als spits.

Een echte spits is het supertalent uit Aken nooit geweest. Havertz is wel een dusdanig goede speler dat hij ook op die positie uit de voeten kan, met zijn tactische inzicht, slimme loopacties en verfijnde techniek. Het was Peter Bosz die de smaakmaker bij Bayer Leverkusen regelmatig als verkapte spits liet spelen, nadat de linkspoot was doorgebroken als aanvallende middenvelder. De veelzijdigheid maakte Havertz voor Arteta ook zo'n interessante speler. Arsenal sloeg vorige zomer gretig toe toen duidelijk was dat de Duits international mocht vertrekken bij Chelsea en legde een transfersom van 75 miljoen euro op tafel.

Na een wat moeizame start in het Emirates Stadium als aanvallende middenvelder is Havertz zijn belofte aan het inlossen, uitgerekend nu hij weer vaker als valse spits speelt. De aanwinst was in de vier laatste Premier League-wedstrijden van Arsenal telkens trefzeker. Hij scoorde niet alleen, maar was ook belangrijk in het creëren van kansen voor anderen. The Gunners scoorden in die reeks van vier duels liefst zeventien keer. Begin februari werd Liverpool al met 3-1 verslagen met Havertz in de rol van valse spits. Dat speelplan lijkt een gouden vondst te zijn van Arteta.

Met een speciale quotering voor Havertz schiet op doel speelt Unibet in op de sterke prestaties van de Arsenal-ster. Onder de noemer Uniboost Uitblinker is de quotering voor Meer dan 0.5 schoten op doel van Havertz verhoogd naar 2.80. Deze odd is voor alle Unibet-spelers beschikbaar, voor zowel nieuwe als bestaande spelers in alle leeftijdscategorieën van 18 jaar en ouder.

Uniboost Uitblinker

Wedstrijd: Manchester City - Arsenal
Weddenschap: Kai Havertz, Meer dan 0.5 schoten op doel
Odd: 2.80

De maximale inzet bij de Uitblinker is 15 euro.

Geniet met extra spanning van de Premier League-kraker Manchester City - Arsenal door mee te spelen bij Unibet. Bekijk hier het uitgebreide aanbod!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's