Hoe Benzema Mourinho tot de orde riep na kat-vergelijking

Reacties

José Mourinho heeft niet altijd de rol van agressor bij felle discussies, zo heeft Karim Benzema duidelijk gemaakt. De Real Madrid-spits heeft een boekje opengedaan over zijn relatie met The Special One, wiens uitlatingen in de pers de woede wekten van de 29-jarige Fransman.

Hoe Benzema Mourinho tot de orde riep na kat-vergelijking

Mourinho was tussen 2010 en 2013 trainer bij Real Madrid en maakte in die tijd meermaals duidelijk dat de kwaliteit in zijn selectie niet moest worden overdreven. Met zijn spelersmateriaal kon de Portugees nou eenmaal niet altijd op de aanval spelen. En zo nu en dan pakte de huidige manager van Manchester United er één speler uit.

Benzema was aan de beurt toen Mourinho bij een persconferentie vertelde over zijn opties toen Gonzalo Higuaín geblesseerd was. 'Als de hond er niet is, dan moet ik maar met de kat op jacht', doelde de trainer op Benzema.

Laatstgenoemde ging verhaal halen, zo vertelt hij nu aan Canal+: 'We hadden over het algemeen een goede relatie, maar er waren uitlatingen die me niet bevielen. Hij sprak over katten, honden en van alles nog wat. Op dat moment verloor ik mijn beheersing.'

'Ik stapte zijn kantoor binnen en we zijn een uur samen geweest. Ik hem gezegd wat ik moest zeggen. Dat ik de voetballer ben en hij de coach, maar dat hij me wel moet respecteren. Sindsdien heeft hij het ook niet meer over honden of katten gehad. Ik ben een verlegen persoon, maar als je me gaat uitlachen, dan heb je een probleem.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.