Hilariteit bij Oranje tijdens 30 Seconds: 'Ik weet niks, sorry man'

Reacties
Hilariteit bij Oranje tijdens 30 Seconds: 'Ik weet niks, sorry man'
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De selectie van Oranje speelt nog altijd graag het spelletje 30 Seconds. Het kanaal OnsOranje deelt woensdagavond beelden van de internationals die begrippen proberen te omschrijven en te raden.

Beelden van Louis van Gaal die op een persconferentie uitlegde hoe 30 Seconds gespeeld wordt werden in oktober 2021 breed verspreid. Voor wie het niet kent: één persoon probeert verschillende begrippen te beschrijven zonder de naam ervan te noemen, waarna diens teamgenoot/teamgenoten het begrip proberen te raden.

De spelers van Van Gaal blijken het spel nog altijd te spelen. Op de beelden is te zien dat Brian Brobbey het lastig heeft, dat Remko Pasveer de Zuid-Koreaanse rapper PSY de Japanse nationaliteit toedicht en dat Denzel Dumfries bekend is met het Filmfestival van Cannes.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.