Hilarische eigen goal Lazio helpt Galatasaray in het zadel

Reacties

Lazio-keeper Thomas Strakosha zal donderdagavond niet lekker slapen. De goalie ging gigantisch in de fout tijdens het Europa League-duel met Galatasaray.

Hilarische eigen goal Lazio helpt Galatasaray in het zadel
© Pro Shots
Galatasaray
Galatasaray
1 - 0
Lazio
Lazio

In Istanbul waren de topclubs uit Turkije en Italië behoorlijk aan elkaar gewaagd, maar in de 66ste minuut ging het faliekant mis in de Italiaanse defensie.

Manuel Lazzari wilde de bal wegwerken, maar deed dat zo slecht dat hij voor extra gevaar zorgde. De bal ging als een vuurpijl de lucht in richting het doel van Lazio, maar keeper Strakosha had nog alle tijd om een tegendoelpunt te voorkomen. De international van Albanië ging echter op lachwekkende wijze in de fout, hij werkte de bal zo over zijn eigen doellijn.

Bij Galatasaray hadden Patrick van Aanholt en Halil Dervisoglu een basisplaats, Ryan Babel moest het doen met een plek op de bank. De Turken hoopten dit seizoen in de Champions League te spelen, maar werden in de tweede voorronde al uitgeschakeld door PSV.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.