Higuaín voegt zich wederom bij Sarri na beslissing Chelsea

Reacties

Chelsea heeft definitief besloten om niet verder te gaan met huurling Gonzalo Higuaín. Dat betekent dat de Argentijnse spits terugkeert naar broodheer Juventus, waar hij voor een derde keer gaat samenwerken met trainer Maurizio Sarri.

Higuaín voegt zich wederom bij Sarri na beslissing Chelsea

Higuaín kende topjaren bij Real Madrid en bij Napoli, waarna hij in de zomer van 2016 overstapte naar rivaal Juventus. Na twee seizoenen (veertig competitiegoals) in Turijn speelde hij een halfjaartje op huurbasis bij AC Milan, voordat Chelsea in januari van dit jaar bij hem uitkwam in de zoektocht naar goals. Op Stamford Bridge werd Higuaín echter nooit echt een hit, waardoor de club heeft besloten om niet met hem verder te gaan.

Zodoende moet Higuaín terug naar Juventus, waar Sarri volgend seizoen aan het roer staat. De Italiaanse oefenmeester had de Argentijnse spits één zeer succesvol seizoen onder zijn hoede bij Napoli en was afgelopen winter ook degene die hem naar Engeland haalde. Zoals het er nu naar uitziet gaan de twee bij Juve dus wederom samenwerken, al is het de vraag of Higuaín er echt een serieuze toekomst heeft.

Chelsea neemt niet alleen afscheid van Higuaín, maar ook van Gary Cahill. Het aflopende contract van de verdediger wordt niet verlengd. De Londenaren maken ook bekend dat keeper Eduardo (die afgelopen seizoen op huurbasis bij Vitesse speelde), Kyle Scott (tot januari op huurbasis actief bij Telstar) en derde keeper Rob Green de club gaan verlaten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.