Higuaín verpest Cincinnati-debuut Vermeer in historisch duel

Reacties

Kenneth Vermeer is zijn avontuur bij FC Cincinnati begonnen met een nederlaag. Gonzalo Higuaín besliste het MLS-duel in het voordeel van Inter Miami.

Higuaín verpest Cincinnati-debuut Vermeer in historisch duel
© Pro Shots
Cincinnati
Cincinnati
2 - 3
Inter Miami
Inter Miami

Vermeer tekende begin mei bij Cincinnati nadat hij eerder zijn contract bij Los Angeles FC had laten ontbinden. 'Wij geloven dat Kenneth ons team kwaliteit en leiderschap brengt', zei Cincinnati-directeur Gerard Nijkamp.

Het eerste optreden in de ploeg van Jaap Stam werd geen succes. Na een 0-2 achterstand leek Nick Hagglund met de 2-2 voor Cincinnati in de 82ste minuut de eindstand te hebben bepaald, maar in de 85ste minuut kroonde Higuaín zich tot matchwinner voor Inter Miami.

Het was een bittere pil voor Cincinnati, dat voor het eerst een duel afwerkte in het TQL Stadium. 'Het begon als een droom. Als die dan uitkomt, voelt het alsof je weer droomt', zei Nijkamp voor het duel met Miami over het nieuwe onderkomen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.