Hiddink moet meerdere erkennen in Maradona

Argentinië heeft de oefeninterland in en tegen Rusland met 3-2 gewonnen. De Argentijnse bondscoach Diego Maradona had een gelukkige hand bij het toepassen van zijn wissels en gaf tegenstrever Guus Hiddink het nakijken.

Grote man aan de zijde van de Argentijnen was Sergio Agüero. De aanvaller van Atlético Madrid had met een doelpunt en twee assists een groot aandeel in de oefenzege. Vlak voor rust zorgde Agüero met een hard schot voor 1-1, nadat Igor Semshov de Russen eerder op voorsprong had gezet.

Vlak na rust was het al 1-2 door een goal van invaller Lisandro López. Op het moment dat de Russen aandrongen voor de gelijkmaker liep Argentinië via een andere invaller uit naar 1-3. Jesús Dátolo rondde af na voorbereidend werk van Agüero. Roman Pavlyuchenko zorgde met een van richting veranderde vrije trap voor de 2-3 eindstand.