Hiddink geniet volop: 'Wil eigenlijk helemaal niet stoppen'

Lees het uitgebreide interview met Guus Hiddink in Voetbal International nr. 9, waarin de coach ook aan bod komt over de sportieve successen van FC Anzhi. De nieuwe editie ligt vanaf woensdag in de winkel. Klik hier voor de inhoud van het nieuwe nummer.

Hiddink geniet volop: 'Wil eigenlijk helemaal niet stoppen'

Hoewel Guus Hiddink (66) in het voorbije jaar geregeld liet doorschemeren na te denken over een afscheid, geniet hij nog met volle teugen bij FC Anzhi. Zolang dat zo blijft, zal hij zijn pensioen uitstellen.

'Als je 65 wordt, zoals ik verleden jaar, dan wil je nog weleens filosoferen over hetgeen er allemaal nog mogelijk is', vertelt Hiddink aan Voetbal International. 'Nu denk ik: Ik wil eigenlijk helemaal niet stoppen.'

'De laatste maanden van het afgelopen jaar bevielen me heel erg goed', legt Hiddink uit. 'Dat geeft dan weer nieuwe energie, zodanig dat ik nu denk: Als het nog fris voelt, waarom zou ik dan stoppen?'

Hiddink: 'Ik wil ervoor waken dat ik mezelf ga herhalen of dat anderen me daarop wijzen. Maar zolang ik geen signalen krijg dat ik een ouwe, zure bok aan het worden ben, is dit leven eigenlijk nog veel te leuk om iets anders te gaan doen.' (Frans van den Nieuwenhof)



Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen