Hiddink baalt: 'Gomes was de Man van de Wedstrijd'

Reacties

Chelsea-manager Guus Hiddink is complimenteus over Watford-doelman Heurelho Gomes, die The Blues op een doelpuntloos gelijkspel hield. De Nederlander sprak na afloop over het optreden van de Braziliaan, met wie hij samenwerkte bij PSV.

Hiddink baalt: 'Gomes was de Man van de Wedstrijd'

Zoals Gomes Hiddink in Eindhoven met katachtige reflexen aan zeges hielp, zo voorkwam hij woensdagavond dat Chelsea tot scoren kwam op bezoek bij de promovendus. 'Gomes was de Man van de Wedstrijd. Hij had een paar geweldige reddingen', erkende Hiddink.

'We zijn teleurgesteld omdat we niet de drie punten hebben gekregen waar we wel recht op hadden', aldus de manager na zijn vijfde gelijkspel in de Premier League sinds zijn terugkeer. De eerste remise kwam eveneens tot stand tegen Watford, dat op Boxing Day een punt overhield aan een uitwedstrijd tegen de regerend landskampioen. In dat duel zat Hiddink voor het eerst op de bank als opvolger van de ontslagen José Mourinho. Chelsea heeft sindsdien stappen gezet, constateerde Hiddink.

'De eerste seizoenshelft is zwaar geweest voor het team, maar we spelen nu beter. Toen was er meer onzekerheid. Nu zijn we stabieler en constanter.' Die vooruitgang resulteert voorlopig nog niet in een indrukwekkende opmars. Chelsea staat nog altijd dertiende. Zondag wacht een thuiswedstrijd tegen het Manchester United van Louis van Gaal.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.