Hevige sneeuwval zorgt voor twee afgelastingen in Eredivisie

Reacties

Door het winterse weer komen Sparta Rotterdam, Vitesse, FC Utrecht en Feyenoord deze zondag niet in actie. De wedstrijden van deze clubs zijn op het laatste moment (toen er al veel fans in de stadions zaten) afgelast.

Hevige sneeuwval zorgt voor twee afgelastingen in Eredivisie

Sparta zou om 14.30 uur Vitesse ontvangen, maar door de hevige sneeuwval werd al snel duidelijk dat dit een lastig verhaal zou gaan worden. De aftrap werd in eerste instantie met een uur uitgesteld, voordat Danny Makkelie besloot om definitief een streep door Sparta-Vitesse te zetten.

De scheidsrechter vond het niet verantwoord om te spelen en in Utrecht dacht Björn Kuipers er hetzelfde over voor de wedstrijd FC Utrecht-Feyenoord. Het is nog onduidelijk wanneer deze twee duels zullen worden ingehaald.

Eerder op de zondag ging het duel tussen Roda JC Kerkrade en FC Groningen (2-2) wel gewoon door. De wedstrijd moest na twintig minuten spelen wel even stilgelegd worden om het veld enigszins sneeuwvrij te maken. Zoals het er nu naar uitziet zal de topper tussen Ajax en PSV van 16.45 uur ook gewoon gespeeld gaan worden.

'Een oranje bal is best romantisch, maar dit is volslagen belachelijk'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.