Het wapen van De Jong: hoge odd voor kopgoal tegen Ajax

ADVERTORIAL – Zondagavond om 18.00 nemen Ajax en PSV het in de bekerfinale tegen elkaar op. Het is de tweede keer in één week tijd dat de twee clubs tegenover elkaar staan. In Amsterdam zullen ze extra aandacht besteden aan Luuk de Jong, die afgelopen zondag een hoofdrol op zich nam. Blik vooruit en speel mee bij JACKS.NL!

Het wapen van De Jong: hoge odd voor kopgoal tegen Ajax
© Pro Shots
Ajax
Ajax
ns
1 - 1
PSV
PSV

PSV wist Ajax een week geleden met liefst 3-0 te verslaan en dat was voor een groot deel op het conto van De Jong te schrijven. De spits wist na iets meer dan tien minuten voetbal al tot scoren te komen voor de Eindhovenaren: hij stond tussen Jurriën Timber en Calvin Bassey in maar kon alsnog vrij krachtig raak koppen na een goede voorzet van Johan Bakayoko. In de slotfase van de wedstrijd maakte De Jong voor open doel ook nog zijn tweede van de middag.

Dat De Jong tegen Ajax tot scoren komt is helemaal niet gek. De aanvaller wist in de Eredivisie al acht keer het net te vinden tegen de Amsterdammers, die maar geen grip op hem lijken te krijgen. Het is ook nog maar de vraag wie John Heitinga tegenover De Jong gaat zetten in het centrum. Edson Álvarez is terug van een schorsing, maar er is ook nog een probleem op het middenveld omdat Kenneth Taylor de finale moet missen wegens een schorsing.

JACKS.NL speelt in op het trackrecord van De Jong tegen Ajax. De bookmaker heeft een speciale weddenschap met verhoogde odd in het leven geroepen. Wanneer De Jong met een kopbal tegen Ajax scoort, krijg je liefst 6.75 keer je inzet terug! Het gaat om scoren in de reguliere speeltijd.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's