Actie voor Ajax - PSV: tot 100x je inzet bij minstens twee goals!

ADVERTORIAL – Het is altijd een van de hoogtepunten in het Nederlandse voetbaljaar: de bekerfinale. Ajax en PSV staan zondag tegenover elkaar in De Kuip. Nemen de Amsterdammers revanche of winnen de Eindhovenaren opnieuw van hun rivaal? JACKS.NL pakt voor de finale uit met een speciale welkomstactie!

Actie voor Ajax - PSV: tot 100x je inzet bij minstens twee goals!
© Pro Shots
Ajax
Ajax
ns
1 - 1
PSV
PSV

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie wordt de quotering voor Meer dan 1.5 doelpunten verhoogd naar 50.00, of zelfs 100.00. Meespelen gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en maak snel en makkelijk een account.

- Claim de bonus bij je eerste storting. Stort minimaal €20 om jouw 50X Odds Boost te ontvangen. Stort minimaal €100 om jouw 100X Odds Boost te ontvangen.

- Wordt in de reguliere speeltijd minstens twee keer gescoord bij Ajax - PSV? Zet in op Totaal aantal doelpunten, Meer dan 1.5.

De maximale inzet bij deze actie is 1 euro. Bij een storting van 20 euro wordt de speciale quotering 50.00. Bij een storting van 100 euro komt er een speciale odd van 100.00 beschikbaar.

De meest recente edities van Ajax tegen PSV waren allemaal doelpuntrijk. Vorige zondag nog won het team van Ruud van Nistelrooij met 3-0 van Ajax. Op 6 november van vorig jaar was PSV in de Johan Cruijff Arena met 1-2 te sterk voor Ajax en in hetzelfde stadion wonnen de Eindhovenaren op 30 juli al de strijd om de Johan Cruijff Schaal (3-5). Bij de tien laatste onderlinge ontmoetingen werd telkens minstens twee keer gescoord.

Ajax heeft na de ruime nederlaag in Eindhoven wat recht te zetten. Een voordeel voor coach John Heitinga ten opzichte van die wedstrijd is dat hij sowieso weer een beroep kan doen op Edson Álvarez, die vanwege een schorsing niet beschikbaar was. PSV zal het goede gevoel vast willen houden na de 3-0 in het Philips Stadion. De Brabanders kunnen met de beker hun tweede prijs van het seizoen pakken en staan bovendien op pole position om in de Eredivisie tweede te worden achter Feyenoord en zo begin volgend seizoen te kunnen strijden om deelname aan de groepsfase van de Champions League.

Zie jij Ajax winnen in De Kuip of is PSV voor de vierde keer dit seizoen de rivaal de baas? Beleef de finale met extra spanning door mee te spelen bij JACKS.NL. Meespelen met de welkomstactie (24+) kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's