Het liefdesverhaal tussen Mertens en Napoli gaat nog een stap verder

Reacties

Dries Mertens heeft voor witte rook gezorgd bij Napoli. De clubtopscorer aller tijden heeft zijn aflopende contract in Napels met twee seizoenen verlengd.

Het liefdesverhaal tussen Mertens en Napoli gaat nog een stap verder
© Pro Shots

Zo kan de 33-jarige Belg verder bouwen aan zijn sterrenstatus in de Zuid-Italiaanse stad. Mertens is ongekend geliefd na zijn sterke prestaties in de afgelopen zeven jaar. Vorige week kroonde hij zich met een goal in de bekerwedstrijd tegen Internazionale tot topscorer aller tijden, nadat hij die status al eventjes deelde met Marek Hamsík. De teller bij Ciro Mertens, zoals hij liefkozend genoemd wordt bij zijn club, staat nu op 122 goals.

Het voorbije halfjaar werd er volop gespeculeerd over de toekomst van Mertens. Vanuit Engeland was er in de winter interesse van onder meer Chelsea, maar tot een transfer kwam het niet. Met het nieuwe contract lijkt de negentigvoudig Belgisch international zijn carrière te willen eindigen in Napels. Mertens werd door Napoli in de zomer van 2013 weggekocht bij PSV en speelde in Nederland eerder voor AGOVV Apeldoorn en FC Utrecht.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.