Het hoofd wil wel maar het lichaam niet: Khedira is flink gefrustreerd

Reacties

Voor de negende keer op rij kon geen enkel team Juventus afstoppen in de Serie A en dus werd er aan het einde van het seizoen weer feest gevierd in Turijn. Middenvelder Sami Khedira (33) deed met gemengde gevoelens mee aan het titelfeestje.

Het hoofd wil wel maar het lichaam niet: Khedira is flink gefrustreerd
© Pro Shots

De Duitser speelt sinds 2015 voor De Oude Dame en kwam in zijn eerste drie seizoenen regelmatig tot speeltijd in het shirt van Juventus. In 2020 speelde de middenvelder slechts dertig minuten. Een knie- en daarna spierblessure hielden hem lang aan de kant, waardoor Khedira alleen in de bekerwedstrijd tegen AC Milan minuten maakte.

Het zijn daarom ook frustrerende tijden voor Khedira. De in 2014 wereldkampioen geworden middenvelder wil graag strijden op het veld, maar het lichaam werkte de afgelopen maanden niet mee. 'Ik ben heel erg blij met het succes van het team, maar voor mij persoonlijk is het één grote frustratie geweest sinds december. Ik verwacht simpelweg meer van mezelf', vertelt Khedira in een betoog op zijn eigen Instagrampagina.

Er is licht aan het einde van de tunnel, hoewel het de vraag is of Khedira dit seizoen nog in actie komt. Juventus is nog actief in de Champions League en de Duitser werkt hard aan zijn herstel. 'Als je valt moet je weer opstaan, met die instelling is het mij gelukt om tijdens mijn carrière twintig prijzen te winnen in de zwaarste competities van Europa. Ik werk extreem hard voor een comeback, ik heb er al het vertrouwen in dat ik weer op mijn oude niveau kom.'

Khedira beschikt nog over een contract tot volgend jaar en hij verwacht dat contract ook uit te dienen. 'Fans van Juventus weten dat ik hier ben, omdat ik van de club hou. Ik zal altijd alles blijven geven. Niet alleen omdat ik van de club en het voetbal hou, maar ook omdat ik erin geloof dat het mogelijk is om geschiedenis te blijven schrijven in Juventus' naam.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Juventus
Meer over Juventus
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.