Het favoriete eten in Stoke-on-Trent is vanaf heden een Wouter Burger

Reacties

Stoke City heeft de transfer van Wouter Burger afgerond. De Nederlandse middenvelder maakt de overstap van FC Basel naar Stoke-on-Trent en de Engelsen zetten gelijk hun tanden in de oud-Feyenoorder.

Het favoriete eten in Stoke-on-Trent is vanaf heden een Wouter Burger
© Stoke City
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Figuurlijk dan uiteraard, want in de aankondigingsvideo wordt een Wouter Burger besteld. Uiteraard verwijzend naar de 22-jarige linkspoot, die de voorbije twee seizoenen in Zwitserland actief was. Voor zijn periode in Basel was Burger speler van Feyenoord, Sparta en Excelsior.

Bij de nummer acht van het Championship heeft Burger een contract voor vier seizoenen getekend. Hij start zijn verblijf in Engeland in ieder geval met een bezoek aan een fastfoodrestaurant, waar hij zijn eigen exemplaar van een Wouter Burger voorgeschoteld krijgt. Eet smakelijk.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bij Stoke City treedt Burger als Nederlander in de voetsporen van onder anderen Ibrahim Afellay, Ed de Goeij, Erik Pieters, Bruno Martins Indi en Marco van Ginkel. Jan Boskamp was ooit trainer in de West Midlands.

Spelersprofiel

W. Burger


Geboortedatum:
16 februari 2001
Leeftijd:
23
Geboorteplaats:
Zuid-Beijerland
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,91 m
Gewicht:
83 kg
Huidige club:
Stoke City
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.