Het escaleert weer in Turkije: knokpartij, vijf rode kaarten

Reacties

Voor de derde keer in korte tijd escaleert het in Turkije. Ditmaal bij de wedstrijd tussen Bursaspor en Diyarbekirspor, een duel uit de 2. Lig (het derde niveau). Daarin ontstond een flinke knokpartij. Een speler van Bursaspor deelde zelfs een vliegende trap uit aan een speler van Diyarbekirspor.

Het escaleert weer in Turkije: knokpartij, vijf rode kaarten

De aanleiding van de ruzie is niet helemaal duidelijk, maar de spanning stond er gedurende de wedstrijd vol op. Tijdens de vechtpartij moest de scheidsrechter maar liefst vijf rode kaarten uitdelen: twee aan spelers van Bursaspor, drie aan die van Diyarbekirspor. Op beelden is te zien dat het flink uit de hand gelopen is. De wedstrijd tussen Bursaspor en Diyarbekirspor eindigde in een 0-2 overwinning voor de bezoekers.

Het regent incidenten in de Turkse competitie. Onlangs sloeg de voorzitter van Ankaragücü de scheidsrechter en op 19 december sommeerde de voorzitter van Istanbulspor zijn spelers om het veld te verlaten wegens een niet gegeven strafschop.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.