Het chocoladebeen van Van de Donk, het genieten van Van Bommel

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Het chocoladebeen van Van de Donk, het genieten van Van Bommel

• Napoli distantieert zich van de uitspraken van Jonathan de Guzman in De Volkskrant, afgelopen zaterdag. De middenvelder zei daarin dat de club hem lang liet kwakkelen met een blessure en dat hij geen second opinion elders mocht aanvragen. Napoli geeft in een verklaring aan dat De Guzmans uitspraken nergens op gebaseerd zijn en dat de club zich nadrukkelijk het recht voorbehoudt haar eigen imago in bescherming te nemen.

'We hebben ideeën. Maar over de Super League kan ik alleen zeggen dat het geen optie is. Het gaat niet gebeuren. In zekere zin is het fictie of een droom.'
• UEFA-president Aleksander Ceferin is duidelijk over het ontstaan van de Super League en de afscheiding van de Europese topclubs, zoals geopperd in Der Spiegel op basis van Football Leaks.

• Wat nou je chocoladebeen? Oranje Leeuwin Daniele van de Donk bewijst bij Arsenal dat ze toch ook aardig wat met dat verkeerde been kan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik kan er echt van genieten als ik Steven en Denzel aan de rechterkant zie rennen.'
• PSV-trainer Mark van Bommel kijkt met extra aandacht naar de verrichtingen van PSV'ers Steven Bergwijn en Denzel Dumfries in Oranje. (PSV TV)

Romelu Lukaku is met de Belgische rapper TheColorGrey de studio ingedoken. Het resultaat van de samenwerking heeft de titel 'New Levels' meegekregen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik zit in een fantastische omgeving om te leren.'
• De Engelse international Joe Gomez (21) vertelt in The Independent over welke rol Virgil van Dijk speelt in zijn ontwikkeling als verdediger. De twee staan in de uiterst solide defensie van Liverpool.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.