Het bekende liedje voor Anderlechts man van glas Kompany

Reacties

Vincent Kompany moet de start van het nieuwe seizoen met Anderlecht laten schieten. De verdediger zal door een spierblessure zeker een maand langs de kant staan.

Het bekende liedje voor Anderlechts man van glas Kompany
© Pro Shots

Kompany (34) was in zijn eerste seizoen bij Anderlecht sinds zijn terugkeer van Manchester City vaker geblesseerd dan fit en hoopt dat het tweede voetbaljaar hem wat meer plezier zal brengen. In de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding, tegen Saint-Étienne, ging het vorige week echter meteen weer mis. Na een uur spelen kreeg Kompany uit het niets last van zijn lies en moest zich laten vervangen.

Het Laatste Nieuws meldt dat Kompany een scheurtje in een spier heeft opgelopen en zeker een maand buitenspel staat. De routinier mist de eerste competitiewedstrijden tegen Sint-Truiden (9 augustus) en Royal Excel Moeskroen (16 augustus) en is een twijfelgeval voor de ontmoetingen met Eupen (23 augustus) en AA Gent (30 augustus).

Zo is het weer het oude liedje voor Kompany, die vorig jaar met grootse plannen terugkeerde bij zijn jeugdliefde. De 89-voudig Belgisch international kreeg bij Anderlecht zo'n beetje alle touwtjes in handen, maar na een zeer teleurstellende seizoenstart moest hij een stapje terugdoen als trainer. Als speler kwam Kompany door verschillende blessures niet verder dan vijftien competitieduels.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.