Het bal is geopend: wie gaat aan de haal met de 'nieuwe Pirlo'?

Reacties

De strijd om Sandro Tonali kan beginnen. Brescia-voorzitter Massimo Cellino heeft bevestigd dat hij het twintigjarige talent deze zomer zal verkopen nu de degradatie uit de Serie A deze week een feit werd.

Het bal is geopend: wie gaat aan de haal met de 'nieuwe Pirlo'?
© Pro Shots

Tonali wordt al jaren met de crème de la crème van het Italiaanse voetbal in verband gebracht; onder meer Juventus en Internazionale zouden concreet zijn voor de technicus die vaak met Andrea Pirlo wordt vergeleken.

Brescia wist de geïnteresseerde clubs lang op afstand te houden, maar nu de club komend seizoen zal uitkomen in de Serie B is een transfer van Tonali onvermijdelijk. 'Ik heb Sandro iets beloofd en ik wil me houden aan die belofte', refereert Cellino in gesprek met Corriere di Brescia aan een transferafspraak met het management van de drievoudige Italiaanse international.

'Hij heeft twee jaar lang de kar bij ons getrokken. Vlak voor de lockdown kampte Sandro met spierproblemen en daarna werd de druk te groot. Sandro mag dus vertrekken. Maar verder zal ik niemand laten gaan.'

Tonali's contract loopt medio 2022 af, waardoor Brescia in elk geval nog een transfersom zal incasseren. Wellicht nog een behoorlijke ook: onlangs meldde La Gazzetta dello Sport dat Cellino minimaal 50 miljoen euro wil incasseren voor zijn raspaard.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.