Herrera: 'Blind kan ons alles vertellen over Ajax'

Reacties

Ander Herrera denkt dat Manchester United zijn borst kan natmaken voor de Europa League-finale tegen Ajax op 24 mei. 'Ajax is een gigantische club en een heel dapper team', vindt de Manchester United-middenvelder.

Herrera: 'Blind kan ons alles vertellen over Ajax'

United plaatste zich donderdagavond door een 1-1 gelijkspel tegen Celta de Vigo voor de eindstrijd. De Spanjaarden maakten het United lastig met aanvallend voetbal en dat zal ook Ajax proberen te doen in Stockholm. 'Ajax heeft veel talentvolle spelers en heeft een dapper team. Ze spelen altijd om aan te vallen, dus het wordt erg lastig', aldus Herrera tegen FOX Spors.

Herrera weet waar hij het over heeft, ook hij zag vorige week de indrukwekkende 4-1 overwinning van Ajax op Olympique Lyon. 'Dat was een crazy game. Beide teams kregen ontzettend veel kansen, maar Ajax was beter.' Voor meer informatie kan Herrera bij een ploeggenoot terecht. ‘We hebben Daley Blind in de kleedkamer zitten, die kan ons alles vertellen over Ajax', aldus de middenvelder.

'Ajax is een gigantische club, en dat is altijd lastig in finales. Want ook al hebben ze een jonge ploeg, ze hebben wel historie, titels en ervaring met Europese finales. Het wordt een finale tussen twee grote clubs die allebei de titel willen. We moeten respect voor ze hebben', besluit Herrera.

'Gelsenkirchen in overtreffende trap voor heroïsch Ajax'
Veltman: 'Spraken Daley al, die heeft er ook zin in'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.