Herhaling van zetten dreigt voor Fer bij QPR

Reacties

Queens Park Rangers is er ook op bezoek bij West Ham United niet ingeslaagd om een overwinning te boeken. De ploeg van Harry Redknapp - met Leroy Fer negentig minuten lang binnen de lijnen - ging zondagavond met 2-0 onderuit en blijft door de vijfde nederlaag van dit nog prille seizoen hekkensluiter.

Herhaling van zetten dreigt voor Fer bij QPR

De Londenaren moesten zondagmiddag al na snel een tegendoelpunt slikken. Binnen vijf minuten werkte Nedum Onuoha de bal in eigen doel. Diafra Sakho verdubbelde die score na een klein uur spelen. Zijn kopgoal was goed voor de 2-0 zege voor West Ham United.

Het betekende voor promovendus QPR alweer de vijfde verliespartij van het seizoen. Daardoor bungelt de ploeg onderaan in de Premier League, met vier behaalde punten uit zeven competitiewedstrijden.

Voor Fer dreigt al vroeg in het seizoen een herhaling van zetten. Vorig jaar degradeerde de middenvelder met Norwich City uit de Premier League, waarna hij deze zomer de overstap maakte naar de ploeg uit Londen. QPR promoveerde op zijn beurt vorig seizoen naar de hoogste Engelse divisie, door in de finale van de play-offs Derby County te verslaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.