Heracles zet op transfer hopende Darri opnieuw uit selectie

Reacties

Brahim Darri is, niet voor het eerst, uit de selectie gezet bij Heracles Almelo. De aanvaller heeft aangegeven dat hij wil vertrekken en zal nu voorlopig niet meer meetrainen.

Heracles zet op transfer hopende Darri opnieuw uit selectie

Darri (23) is in zijn hoofd bezig met andere clubs. 'In onze ogen beïnvloedde het zijn gedrag en had dat zijn weerslag op het teamproces', zegt technisch manager Mark-Jan Fledderus op de website van Heracles. 'Wij willen alleen werken met spelers die zich honderd procent inzetten voor onze club, ongeacht de situatie. Daarom is besloten Brahim voorlopig geen deel uit te laten maken van de groep.' De aanvaller heeft het trainingskamp in Billerbeck reeds verlaten.

In januari van dit kalenderjaar werd Darri ook al eens uit de selectie gezet. De aanvaller kreeg toen een disciplinaire schorsing vanwege "ontoelaatbaar gedrag" tijdens een training. Darri heeft bij Heracles nog een contract voor een jaar en speelde in het afgelopen seizoen zeventien competitiewedstrijden voor de Tukkers. Hij scoorde één keer, in de 1-2 nederlaag tegen SC Heerenveen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.