Heracles vindt opvolger Czyborra in Italië

Reacties

Heracles Almelo heeft eindelijk een vervanger voor Lennart Czyborra gevonden. Giacomo Quagliata (19) komt over van FC Pro Vercelli en tekent voor 2,5 jaar bij de Almelose middenmoter.

Heracles vindt opvolger Czyborra in Italië
© Pro Shots

De Heraclieden waren driftig op zoek naar een linksback na het vertrek van Lennart Czyborra. De Duitse jeugdinternational verkaste eerder deze window voor een recordbedrag naar Atalanta Bergamo. De spoeling linksachter werd daardoor wel erg dun.

Quagliata, een 19-jarige linksback, speelt momenteel nog in de Serie C bij Pro Vercelli. Dit seizoen was hij al goed voor zestien optredens in de hoofdmacht. Vorig seizoen speelde hij op huurbasis nog voor SSC Bari.

Technisch manager Tim Gilissen reageert enthousiast op de clubwebsite. 'Giacomo is een talentvolle speler die wij met onze scouting lange tijd intensief hebben gevolgd. Na het vertrek van Lennart Czyborra hebben we doorgeschakeld. De linksachterpositie is nu weer dubbel bezet. Giacomo krijgt bij ons de tijd om door te groeien.'

Dessers
Eerder vandaag presenteerde Heracles al Delano Burgzorg. De kans dat Cyriel Dessers die in de belangstelling stond van het Italiaanse SPAL, nog vertrekt, is minimaal. Trainer Frank Wormuth laat aan Voetbal International er vanuit te gaan dat de spits zondag gewoon inzetbaar is tegen Willem II.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.