Heracles slaat dubbelslag met Van den Buijs en Van Hintum

Reacties

Heracles Almelo heeft zich voor de komende seizoenen versterkt met Dario Van den Buijs en Bart van Hintum. De 21-jarige Van den Buijs verkocht in de winterstop nog een nee aan de Almeloërs, die hem toen tussentijds wilden overnemen van FC Eindhoven als opvolger van de gestopte Ramon Zomer.

Heracles slaat dubbelslag met Van den Buijs en Van Hintum

Deze week tekent de centrale verdediger een contract voor drie seizoenen met een optie voor nog een jaar. De dertigjarige Van Hintum komt transfervrij, nadat hij in maart zijn contract liet ontbinden bij Gaziantepspor. De linksback stapte afgelopen zomer van PEC Zwolle over naar Turkije, waar al snel problemen onstonden over de voorwaarden in zijn contract. Heracles heeft hem voor twee seizoenen vastgelegd.

'We spelen met deze twee spelers in op de toekomst', verklaarde algemeen directeur Nico-Jan Hoogma op de clubwebsite. 'Zowel Bart als Dario zijn uitstekende spelers voor ons en bovendien is ons uit de gesprekken gebleken dat ze ook over een goed karakter beschikken. Bart heeft reeds veel ervaring op het allerhoogste niveau. Dario is in de Jupiler League een zeer talentvolle speler gebleken. Op meerdere gebieden aanwinsten voor onze club dus.'

Verder werd het contract met rechsback Tim Breukers (29) met één jaar verlengd. Heracles speelt aanstaande zondag tegen Feyenoord in De Kuip (14.30 uur). De Almeloërs hebben nog één punt nodig om zich defintief te plaatsen voor de play-offs voor Europees voetbal.

In januari gaf Van den Buijs een uitgebreid interview waarin hij al vooruit liep op z'n toekomstplannen. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.