Heracles-schlemiel Fadiga laat zich niet kisten: 'Gewoon weer volle bak juichen'

Voor Noah Fadiga was het duel met ADO Den Haag een déjà vu met weer een afgekeurde treffer. De back van Heracles Almelo laat zich er niet van weerhouden direct uitbundig te juichen.

ADO Den Haag
1 - 2
Heracles Almelo

Fadiga zag voor de tweede wedstrijd op rij een doelpunt afgekeurd worden door de VAR, ditmaal omdat Delano Burgzorg een centimeter buitenspel stond in de aanloop naar zijn treffer. Minutenlang werden de beelden teruggekeken en uiteindelijk ging het feest dus niet door. Inmiddels heeft de jonge verdediger dus al twee keer uitgebreid gejuicht voor een doelpunt dat niet telde.

'Maar de volgende keer ga ik gewoon weer volle bak juichen, kom op, wat moet je anders? Moet je dan stilletjes op het veld gaan wachten of de VAR hem goedkeurt?', zei Fadiga. Juichen hoort bij het voetbal, als je dat niet meer doet, blijft er weinig meer van over. Zeker nu er ook geen publiek meer bij is', reageert de Belg, die tot overmaat van ramp ook nog een eigen doelpunt maakte.

Heracles toonde echter veerkracht en ging er toch nog met de 1-2 overwinning vandoor. Trainer Frank Wormuth is er blij mee. 'In de rust ben ik wel even flink boos geworden, want we speelden veel te wisselvallig in de eerste helft, dat was niet goed genoeg. In de tweede helft ging het beter. In de slotfase, was het nog heel gevaarlijk, maar gelukkig hebben we het deze keer wel volgehouden.'