Heracles pikt Jakubiak op uit het vierde niveau van Duitsland

Reacties

Heracles Almelo heeft zich versterkt met Sebastian Jakubiak. Als de medische keuring geen problemen oplevert, tekent de 24-jarige middenvelder een contract voor twee seizoenen bij de Eredivisionist.

Heracles pikt Jakubiak op uit het vierde niveau van Duitsland

De Duitse speler was de afgelopen weken op proef bij de formatie van John Stegeman. 'Sebastian heeft tijdens zijn proefperiode een prima indruk gemaakt', geeft algemeen directeur Nico-Jan Hoogma uitleg op de clubwebsite. 'We zijn blij dat we hem hebben kunnen vastleggen.'

Jakubiak doorliep de jeugdopleiding van Hamburger SV. De laatste jaren kwam de middenvelder uit voor SV Rödinghausen in de Regionalliga, het vierde niveau van Duitsland. Eerder stond hij onder contract bij FC St. Pauli. Bij SV Rödinghausen werd Jakubiak getraind door Alfred Nijhuis, die eerder actief was als assistent-trainer bij Heracles.

Eerder haalde de formatie uit Almelo al Harm Zeinstra en Jamiro Monteiro (allebei SC Cambuur), Dario van den Buijs (FC Eindhoven), Bart van Hintum (transfervrij) en Dries Wuytens (Willem II).

Bekijk hier het volledige transferoverzicht van de Eredivisie-clubs. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.