Heracles pikt defensieve versterking op bij PSV

Reacties

Fredrik Oppegard maakt het seizoen af bij Heracles Almelo. PSV verhuurt de 21-jarige verdediger tot de zomer aan de nummer vijftien van de Eredivisie. Heracles zocht al langer naar versterking voor de verdediging.

Heracles pikt defensieve versterking op bij PSV
© Pro Shots

Trainer Erwin van de Looi koos bij zijn aantreden bij Heracles voor een systeem met drie centrumverdedigers en twee wingbacks, in tegenstelling tot de 4-3-3 van John Lammers. Aan de linkerkant is Heracles met Jetro Willems en Ruben Roosken prima bezet. Toch haalt de club nu Oppegard er op huurbasis bij. Roosken ligt er nu even uit met een blessure, maar lijkt snel weer terug te keren. Mogelijk verhuist een van de linksbacks daarna nog naar de linkerkant van het centrum.

Oppegard speelt al sinds de zomer van 2019 bij PSV, dat hem overnam van Valerenga uit zijn thuisland Noorwegen. De linksback kwam tot zestig optredens voor Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie, maar een doorbraak in de hoofdmacht bleef tot nu toe uit. De Eindhovenaren verhuurden hem vorig seizoen in de winter aan Go Ahead Eagles. Daar kwam hij door een blessure maar negen keer in actie.

Oppegard ligt nog tot medio 2025 vast bij PSV en is voor Heracles de tweede nieuweling van deze winter. De Almeloërs trokken eerder middenvelder Jordy Bruijn aan.

Bekijk hier al onze video's
Meer Heracles Almelo
Meer over Heracles Almelo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.