Heracles moet nog iets langer wachten op titelfeest na vreugdebier bij 2-0

Reacties

Vlak na de bevrijdende 2-0 van Heracles Almelo in de kampioenswedstrijd tegen Jong Ajax werd de wedstrijd op Erve Asito tijdelijk gestaakt. Het doelpunt van Marco Rente werd gevierd met bekertjes die op het veld belandden. Jochem Kamphuis moest de wedstrijd onderbreken, zo zijn de regels die hem werden opgelegd vanuit Zeist.

Heracles moet nog iets langer wachten op titelfeest na vreugdebier bij 2-0
© Pro Shots
Heracles Almelo
Heracles Almelo
2 - 0
Jong Ajax
Jong Ajax

Coach John Lammers is al naar de supporters toegelopen om ze te manen verder niets meer op het veld te gooien: een tweede keer zou betekenen dat de wedstrijd niet wordt uitgespeeld, en dan is er dus ook geen huldiging. In principe zal Kamphuis straks teken geven om de wedstrijd te hervatten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Deze wedstrijd is nog van belang als het gaat om de strijd om het kampioenschap in de Keuken Kampioen Divisie. Het zal dus nog iets langer duren voordat we definitief weten of het uiteindelijk Heracles Almelo of PEC Zwolle wordt dat zich volgend seizoen in de Eredivisie mag melden met het predikaat van kampioen op zijn mouw gespeld - al lijkt het er heel sterk op dat het feest in Almelo zal zijn.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.