Heracles Almelo dreigt gouden aanvalstrio kwijt te raken

Reacties

Er bestaat een aanzienlijke kans dat de complete aanvalslinie van Heracles Almelo na dit seizoen vertrekt. Adrián Dalmau, Kristoffer Peterson en Brandley Kuwas vertegenwoordigen een aanzienlijke transferwaarde.

Heracles Almelo dreigt gouden aanvalstrio kwijt te raken

Het trio beschikt over een contract tot medio 2020 en de scouting van Heracles Almelo is al druk bezig met de welbekende scoutinglijstjes. De club heeft in een eerder stadium Peterson en Kuwas gevraagd of ze wilden verlengen, maar daar kwam geen positief antwoord op. Dalmau staat in de belangstelling van meerdere clubs in binnen- en buitenland, onder andere SC Heerenveen volgt de Spanjaard.

Zo kan het zijn dat Heracles straks in één klap een karrenvracht aan doelpunten kwijtraakt. Dalmau is clubtopscorer met vijftien goals in de Eredivisie, gevolgd door Peterson (12) en Kuwas (8). In gesprek met VI zegt de Spaanse spits dat zijn toekomst niet helder is op dit moment. 'Ik heb van mijn zaakwaarnemer begrepen dat er wat interesse is, inderdaad. Dat komt door mijn doelpuntenproductie. Ik weet oprecht niet waar ik volgend jaar speel.'

In de nieuwste VI en op VI PRO staat het volledige interview met Dalmau, die daarin ook praat over hoe men in het buitenland naar de Eredivisie kijkt. Mede door de prestaties van Ajax in de Champions League is het sentiment rond de Eredivisie veranderd.

Bekijk hier al onze video's
Meer Heracles Almelo
Meer over Heracles Almelo
Meer Dalmau
Meer over Dalmau
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.