Heerlijke goal Dimarco absoluut hoogtepunt bij nieuwe zege Inter

Reacties

Internazionale heeft zondagmiddag ook zijn vijfde Serie A-duel van het seizoen gewonnen. Dankzij een schitterende goal van Federico Dimarco werd Empoli verslagen.

Heerlijke goal Dimarco absoluut hoogtepunt bij nieuwe zege Inter
© Pro Shots
Empoli
Empoli
0 - 1
Internazionale
Internazionale

Trainer Simone Inzaghi had geen ruimte voor de Nederlanders in zijn basiself in Stadio Carlo Castellani. Stefan de Vrij kwam twintig minuten voor tijd nog als invaller binnen de lijnen, Denzel Dumfries en Davy Klaassen bleven de volledige wedstrijd op de reservebank.

Hekkensluiter Empoli wist Inter een helft lang dwars te zitten. Vroeg in de tweede helft sloegen de gasten echter toe. Na een afgeslagen hoekschop nam linkervleugelverdediger Federico Dimaro de bal heerlijk op de sloft: zijn schot met de wreef, losjes getrapt, vloog prachtig in de bovenhoek.

Die prachtige goal bleek voor Inter genoeg voor de overwinning. Inter komt zo op vijftien uit vijf, een perfecte score. De Nerazzurri zijn logischerwijs koploper van de Serie A, met drie punten voorsprong op stadgenoot AC Milan. Empoli blijft laatste met nul punten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.