Heerings staat alweer voor vertrek bij SC Cambuur

Reacties

De overgang van FC Utrecht naar SC Cambuur is voor Kai Heerings (25) niet geworden wat hij ervan had gehoopt. De centrumverdediger begon dit seizoen in de basis bij de Eredivisionist uit Leeuwarden, maar mag in de winterstop na slechts vijf optredens uitkijken naar een nieuwe club.

Heerings staat alweer voor vertrek bij SC Cambuur

Heerings kreeg bij de seizoenstart het vertrouwen als vervanger van de transfervrij vertrokken Lucas Bijker. Na vier teleurstellend verlopen competitiewedstrijden (slechts één punt) werd de van FC Utrecht overgekomen verdediger echter geslachtofferd door trainer Henk de Jong. Hij kwam daarna nog in actie in het duel met Ajax (5-1 nederlaag), toen hij terugkeerde na wat fysieke ongemakken, maar dat bleek vooralsnog zijn laatste optreden voor Cambuur.

Nu mag Heerings, die bij de Friezen nog in het bezit is van contract tot medio 2016, uitkijken naar een nieuwe club. 'De club wil meewerken aan een vertrek in de winterstop', bevestigt zijn zaakwaarnemer Perry Overeem aan Voetbal International. De 25-jarige defensieve kracht heeft de voorkeur om zijn loopbaan elders in de Eredivisie voort te zetten. 'Kai wil graag sportieve revanche nemen.' (Mitchell Minnaard)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.