Cambuur haalt met Heerings gewenste opvolger Bijker

Reacties

Kai Heerings vertrekt komende zomer transfervrij naar SC Cambuur. De verdediger van FC Utrecht is de opvolger van Lucas Bijker.

Cambuur haalt met Heerings gewenste opvolger Bijker

De 25-jarige Heerings heeft in Leeuwarden een contract voor één jaar getekend met de optie er nóg een seizoen aan vast te plakken. 'Kai is een linkspoot met al behoorlijk wat ervaring. Bovendien past hij goed bij de manier waarop wij willen voetballen', legt technisch directeur Henry van der Vegt van Cambuur uit.

Bijker vertrekt komende zomer transfervrij bij de Friese club. Eerder dit jaar kreeg de 22-jarige verdediger nog een aanbieding van Cambuur, maar die heeft hij naast zich neergelegd. Bijker maakt waarschijnlijk de gevoelige overstap naar SC Heerenveen. Cambuur ging op zoek naar een vervanger en vond hem uiteindelijk dus in Utrecht.

Heerings voetbalt al sinds de zomer van 2011 in de hoofdmacht van FC Utrecht, waarvoor hij in totaal zeventig wedstrijden speelde. Dit seizoen kwam hij vijftien officiële duels in actie voor de ploeg van vertrekkend trainer Robby Alflen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.