Heerenveen hakt knoop door en gaat niet verder met Mulder

Reacties

Erwin Mulder vertrekt na dit seizoen bij SC Heerenveen. De doelman past niet in het toekomstplaatje van de Friezen.

Heerenveen hakt knoop door en gaat niet verder met Mulder
© Pro Shots

Mulder keerde medio 2020 terug in het Abe Lenstra Stadion. De 33-jarige doelman kwam binnen als eerste keeper, maar raakte dit seizoen door een blessure zijn basisplaats kwijt aan Xavier Mous. Na de winterstop knokte hij zich weer terug in het elftal. Toch heeft de club besloten niet verder te gaan met de ervaren sluitpost.

Technisch manager Ferry de Haan vond dat hij met de blik op de toekomst een andere keuze moest maken. Het contract van Mulder wordt definitief niet verlengd. 'Er staan nog minimaal drie wedstrijden op het programma. Wij vertrouwen erop het seizoen samen goed af te sluiten en wensen Erwin uiteraard een mooie vervolgstap in zijn carrière.'

Met Mous kan De Haan opteren voor een interne opvolger, terwijl ook externe opties worden overwogen. Zo is het bekend dat Andries Noppert in beeld is. De doelman staat nu nog onder contract bij het Go Ahead Eagles van Kees van Wonderen, die vanaf volgend seizoen trainer is bij Heerenveen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.