Heerenveen gunt KKD-pareltje Veerman eindelijk kans in de Eredivisie

Reacties

SC Heerenveen heeft zich versterkt met Joey Veerman. De twintigjarige middenvelder komt over van FC Volendam en heeft in Friesland een contract voor drie seizoenen, met een optie voor nog een jaar, ondertekend.

Heerenveen gunt KKD-pareltje Veerman eindelijk kans in de Eredivisie

Veerman geldt al jaren al een van de grootste talenten van de Eerste Divisie. Hij debuteerde in september 2016 al in het betaald voetbal en kwam in totaal tot 79 optredens. Clubs als Heracles Almelo werden al langere tijd met hem in verband gebracht, maar tot een transfer kwam het nooit. Dat kwam niet in de laatste plaats door blessureleed van Veerman, die zeker afgelopen seizoen met verschillende pittige kwetsuren te maken kreeg.

Nu krijgt hij alsnog de kans in de Eredivisie. Hoewel het FC Volendam van de nieuwe trainer Wim Jonk hem dolgraag wilde behouden, en daar ook moeite voor deed, kiest Veerman voor een avontuur bij Heerenveen. Technisch manager Gerry Hamstra is blij met de komst van Veerman. 'We volgen hem al langere tijd en kennen zijn kwaliteiten. Joey is technisch vaardig, heeft een goed inzicht en kan zich bij ons uitstekend doorontwikkelen.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.