Heerenveen bevestigt: komend seizoen Veerman en Veerman in Friesland

Reacties

Zoals VI al meldde is Henk Veerman terug bij SC Heerenveen. De 29-jarige spits komt over van St. Pauli, de club die hem twee jaar geleden oppikte uit Friesland.

Heerenveen bevestigt: komend seizoen Veerman en Veerman in Friesland
© Pro Shots

SC Heerenveen troeft een groot aantal geïnteresseerde clubs af. Met elf doelpunten in de Tweede Bundesliga lag Veerman goed in de markt. Clubs uit Duitsland en Engeland aasden op zijn handtekening, maar de aanvaller wilde per se terug naar Nederland om dichter bij zijn familie te kunnen zijn. SC Heerenveen kwam met het beste verhaal en Veerman zelf heeft de ambitie om een bepalende speler te gaan worden in Friesland. Vrijdagochtend doorliep Veerman zijn medische keuring in Friesland, waarna hij een contract tot medio 2023 ondertekende.

Daarmee is volgend seizoen het duo (Joey) Veerman en (Henk) Veerman te bewonderen in het Abe Lenstra Stadion. Beiden hebben een FC Volendam-verleden. Joey speelde van 2005 tot en met 2019 voor FC Volendam, terwijl Henk van 2012 tot en met 2015 in Volendam speelde. Bij de aankondiging van de rentree van Henk kon een rol voor Joey dan ook niet ontbreken:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.