Hazard stampt club in Verenigde Staten uit de grond

Reacties

Eden Hazard zet samen met Demba Ba, Yohan Cabaye en Moussa Sow een club in San Diego op die vanaf 2018 zal spelen in de NASL, het tweede niveau in de Verenigde Staten.

Hazard stampt club in Verenigde Staten uit de grond

Hazard en consorten brengen de club onder in het Torero Stadium in San Diego, zo weet ESPN. De Belg speelde bij Lille samen met zowel Cabaye als Sow. In dienst van Chelsea was Hazard een korte periode ploeggenoot van Ba.

'San Diego is een prachtige stad. Het was een makkelijke keuze voor ons, gezien de liefde en passie die de mensen voelen voor voetbal', meldt Hazard in een verklaring. 'Mijn vrienden en ik zijn vereerd dat deze droom realiteit wordt. We kunnen niet wachten.'

Toevallig probeert momenteel een groep rond voormalig Amerikaans international Landon Donovan óók een club in San Diego uit de grond te stampen met de bedoeling om deze uit te laten komen in de Major League Soccer. De plannen van Hazard cum suis staan hier volledig los van.

Met de komst van San Diego zal de NASL vanaf 2018 uit tien clubs bestaan. Vorige maand werd al bekend dat Orange County zich zal aansluiten bij de league.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.