Hazard slaat toe in De Kuip: PSV weer naast Ajax

PSV heeft de achterstand weggepoetst in de TOTO KNVB-Bekerfinale. Halverwege de tweede helft zorgde invaller Thorgan Hazard voor de gelijkmaker tegen Ajax (1-1).

Ajax
Ajax
ns
1 - 1
PSV
PSV

Met name voor Jarrad Branthwaite moet het doelpunt van Hazard een opluchting zijn. Een eigen doelpunt van de PSV-verdediger bezorgde Ajax voor rust de voorsprong (1-0). In de 67ste minuut herstelde Hazard de verhoudingen.

De Belg viel na iets minder dan een uur in voor Johan Bakayoko en bekroonde zijn invalbeurt met een doelpunt. Na een goede actie van Xavi Simons kon Hazard de bal voorbij Geronimo Rulli in de verre hoek tikken (1-1).

Weer in De Kuip
Voor Hazard is het zijn tweede doelpunt dit seizoen in De Kuip. Tijdens zijn debuut voor PSV, tijdens het competitieduel met Feyenoord, kwam de huurling van Borussia Dortmund er ook tot scoren.