'Hazard krijgt keuze: spelen met Messi of spelen met broer'

Reacties

Als transfervrije speler kan Eden Hazard op zoek naar een nieuwe werkgever, clubs uit Amerika en België hebben zich inmiddels gemeld bij de speler wiens contract bij Real Madrid werd ontbonden.

'Hazard krijgt keuze: spelen met Messi of spelen met broer'
© Pro Shots

De afgelopen seizoenen zullen toekomstige werkgevers weinig hoop bieden, maar toch hebben twee clubs zich volgens Relevo gemeld om Hazard een nieuw avontuur te bieden. Inter Miami is volgens het Spaanse medium geïnteresseerd om de Belg te koppelen aan Lionel Messi en Sergio Busquets. Hazard zelf gaf aan dat hij nog wel enkele jaren door wilde gaan.

Hazard krijgt ook de kans om voor het eerst profvoetbal te spelen in België. De aanvaller vertrok op jonge leeftijd naar de jeugdopleiding van Lille en kwam via Chelsea terecht bij Real Madrid. Het gepromoveerde RWD Molenbeek heeft interesse in Hazard en laat nou net zijn jongere broer Kylian daar ook voetballen.

Met zes doelpunten in de play-offs voor promotie speelde Kylian Hazard een belangrijke rol voor RWD Molenbeek, mogelijk wordt dat beloond met een hereniging met zijn vijf jaar oudere broer. De twee speelden overigens nooit samen, maar stonden wel samen onder contract bij Lille en Chelsea.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.