Hazard geheime wapen Real Madrid: 'Dan is hij van een andere planeet'

Reacties

Real Madrid-trainer Zinedine Zidane heeft bij de hervatting van La Liga in de herstelde Eden Hazard een extra wapen. De Belgische aanvaller kan zich revancheren.

Hazard geheime wapen Real Madrid: 'Dan is hij van een andere planeet'
© Pro Shots

Hazard werd geplaagd door een enkelblessure. Door de coronavertraging heeft hij de kans te laten zien waarom Real Madrid afgelopen zomer ruim honderd miljoen voor hem betaalde. Een spetterend optreden in de laatste etappes richting de Spaanse titel kan de gerezen twijfel na zijn voorgaande maanden in de Spaanse hoofdstad wegnemen.

Dat is ook te lezen in de Spaanse media. De beelden van de trainingen hebben de verwachtingen doen groeien. Volgens AS biedt de beschikbaarheid van Hazard de kans voor Zidane om met zijn gedroomde Tridente (met Karim Benzema en Marco Asensio) te spelen. 'Zijn teamgenoten waren onder de indruk. Nu zijn blessure achter de rug is, kan hij het verschil maken op het veld. Hij krijgt de kans om zijn transferprijs te rechtvaardigen', schrijft Marca naar aanleiding van de trainingen.

Land- en teamgenoot Thibaut Courtois zag ook de drang bij Hazard. 'Deze pauze kwam hem eigenlijk goed uit. Nu zit hij weer boordevol energie. Hazard is voor ons een sleutelspeler en kan ons helpen om de titel te pakken.'

Zijn broertje Kylian heeft alle vertrouwen. 'Je kent hem, hij wacht maar op één ding: wedstrijden', zegt die in La Dernière Heure. 'Dat hij een moeilijk eerste seizoen in Madrid kent? Hij heeft nog tijd. Dit is niet zijn laatste jaar bij Real. Tijdens zijn eerste seizoen bij Chelsea vroegen de mensen zich ook af wat zijn niveau was. En uiteindelijk werd hij een van de beste spelers in de Premier League. Als hij honderd procent is, dan is Eden van een andere planeet. Hij zal in elke ploeg de beste zijn. Als hij zijn kwaliteiten kan tonen, zegt iedereen "wow"!'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.