Hazard biedt na felle kritiek excuses aan voor gedrag op Stamford Bridge

Reacties

Eden Hazard is flink door het stof gegaan. De aanvaller van Real Madrid biedt zijn verontschuldigingen aan voor zijn gedrag op Stamford Bridge.

Hazard biedt na felle kritiek excuses aan voor gedrag op Stamford Bridge
© Pro Shots

Hazard was al de gebeten hond na de uitschakeling van Real Madrid in de Champions League. Zijn weinig verheffende optreden had mede bijgedragen aan het verlies in Londen, zo klonk het in de bijtende kritieken na de 2-0 nederlaag.

Dat de aanvaller op Stamford Bridge na afloop wat lachte met spelers van zijn oude club Chelsea, maakte het er niet beter op voor Hazard. De Belgische international betuigde op Instagram spijt voor zijn gedrag

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik heb vandaag veel uitlatingen over mij gelezen en het was niet mijn intentie om de Real Madrid-supporters te kwetsen', schrijft Hazard. 'Het is altijd mijn droom geweest om voor Real Madrid te spelen en ik ben hier gekomen om te winnen. Het seizoen is nog niet voorbij en we moeten strijd voor La Liga. Hala Madrid!'

'Hazard makkelijk slachtoffer, Ramos was even slecht maar wordt gespaard'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.