'Hattrick' voor afwezige Griezmann, goed Piqué-nieuws voor Koeman

Reacties

Antoine Griezmann was donderdag een opvallende afwezige bij de training van Barcelona. De Franse aanvaller had een goede reden voor zijn absentie.

'Hattrick' voor afwezige Griezmann, goed Piqué-nieuws voor Koeman
© Pro Shots

Griezmann werd donderdag namelijk voor de derde keer vader. Alba kwam 's morgens ter wereld. Opvallend genoeg zijn zijn twee andere kinderen Mia en Amaro ook op 8 april geboren. Een opmerkelijke hattrick.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Voor trainer Ronald Koeman was het babynieuws reden genoeg om Griezmann vrijaf te geven. Waarschijnlijk meldt de Franse aanvaller zich vrijdag weer voor de training in de voorbereiding op El Clásico van zaterdag.

Op weg naar de Spaanse kraker kreeg de Nederlandse trainer goed nieuws over Gerard Piqué. De centrale verdediger lijkt helemaal hersteld te zijn van de knieproblemen, die hem sinds februari aan de kant hebben gehouden. De verwachting is dat de routinier zaterdag kan spelen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.