Hatayspor verliest niet alleen Atsu: voetbalwereld is in diepe rouw

Reacties

De lange zoektocht naar het lichaam van Christian Atsu kwam zaterdag ten einde. De zaakwaarnemer van de voormalig Vitessenaar bracht vreselijk nieuws naar buiten: Atsu heeft de aardbevingen in Turkije niet overleefd. De Ghanees mocht slechts 31 jaar oud worden.

Hatayspor verliest niet alleen Atsu: voetbalwereld is in diepe rouw
© Pro Shots

Bij Hatayspor, de laatste club die Atsu diende, zijn ze in diepe rouw. Niet alleen de aanvaller, maar ook materiaalman Onur Akdeniz is niet levend onder het puin vandaan gekomen. Hatayspor heeft zijn social media-kanalen op zwart gezet. De club meldt dat het lichaam van Atsu naar Ghana zal worden gebracht, waar de zestigvoudig international zal worden begraven.

Atsu speelde in zijn loopbaan voor onder meer Newcastle United, Chelsea en dus een jaar (2013/14) Vitesse. Vanuit de voetbalwereld verschijnen van allerlei kanten steunbetuigingen na het trieste nieuws over de ex-speler.

een einde als matchwinner

Zijn laatste wedstrijd speelde Atsu op 5 februari. Hij kwam toen als invaller in het veld tegen Kasimpasa en maakte met een vrije trap het winnende doelpunt (1-0). Een dag later raakte Atsu vermist.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.