Hartverwarmend: Amerikaan Robinson troost emotionele Iraans international

Reacties

Iraans international Ramin Rezaeian liet na de WK-uitschakeling met zijn land tegen de Verenigde Staten zijn emoties de vrije loop, waarna Amerikaans international Antonee Robinson zich over hem ontfermde.

Hartverwarmend: Amerikaan Robinson troost emotionele Iraans international
Iran
Iran
0 - 1
Verenigde Staten
Verenigde Staten

Iran ging dinsdag in de laatste groepswedstrijd onderuit tegen de Verenigde Staten en eindigde als derde in Groep B. Na de eerdere overwinning op Wales en de nederlaag tegen Engeland zit het WK erop voor de ploeg van bondscoach Carlos Queiroz.

46-voudig international Rezaeian, in het verleden nog actief voor het Belgische Oostende, kon zijn tranen niet in bedwang houden na de uitschakeling. De rechtsback werd daarbij de getroost door de Amerikaan Robinson, de linksback van Team USA. De verdediger van Fulham sprak ook bemoedigende woorden in de richting van zijn tegenstander.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Voor Rezaeian en zijn teamgenoten wacht na het WK een onzekere tijd: eerder kwamen al berichten naar buiten dat familieleden van de Iraanse internationals zijn bedreigd door het Iraanse regime. Dat gebeurde nadat de spelers voor de eerste groepswedstrijd tegen Engeland weigerden om het volkslied mee te zingen. Of het regime in Teheran verdere stappen gaat ondernemen tegen de WK-gangers is niet bekend.

Wereldkampioenschap

Stand Groep B Wereldkampioenschap 2022 Qatar

Wereld

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Engeland
3
2
1
0
9-2
+7
7
2
Verenigde Staten
3
1
2
0
2-1
+1
5
3
Iran
3
1
0
2
4-7
-3
3
4
Wales
3
0
1
2
1-6
-5
1
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.