Hartman verlengt bij Feyenoord: 'Dit is de beste plek voor mij'

Reacties

Quilindschy Hartman (21) wordt beloond voor zijn doorbraak bij Feyenoord. De linkervleugelverdediger gaat zijn contract bij de regerend landskampioen verlengen.

Hartman verlengt bij Feyenoord: 'Dit is de beste plek voor mij'
© Pro Shots

Dinsdag maakte Feyenoord bekend dat Hartman zijn verbintenis, die doorliep tot medio 2025, met een jaar gaat verlengen, tot medio 2026. De salarisverhoging die daarbij hoort is een beloning voor de doorbraak die de linksback afgelopen seizoen kende. Hoewel hij aanvankelijk op de nominatie stond om naar Excelsior te vertrekken, greep de jeugdinternational zijn kans onder trainer Arne Slot.

Nadat Hartman in het elftal kwam, ging hij er niet meer uit. De tweede seizoenshelft werd hij een gewaardeerde kracht in de succesformatie van Slot. Met de landstitel tot gevolg.

'Na het prachtige debuutseizoen dat ik afgelopen jaar beleefd heb, is dit een hele mooie persoonlijke beloning’, zegt Hartman op de Feyenoord-website. ‘Als jongen van Varkenoord wil je net als de indrukwekkende lijst met voetballers die je vanuit Feyenoord Academy zijn voorgegaan het eerste elftal halen en daarmee succesvol zijn. De eerste stappen daartoe zijn gezet. Het is aan mij om de nieuwe uitdagingen die nu komen met volle overgave aan te blijven gaan, zodat ik mij blijf ontwikkelen. Feyenoord is daarvoor de beste plek voor mij.’

Uit de Premier League was er sluimerende interesse, maar onder andere Burnley pakte niet door. Daardoor bleef Hartman in De Kuip. Met als beloning een opgewaardeerd contract.

Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.