Hartman ontsnapt aan rode kaart, Slot grijpt direct in bij Feyenoord

Reacties

Zijn eerste Klassieker in de Johan Cruijff Arena is voor Quilindschy Hartman uitgelopen op een teleurstellende ervaring. De Feyenoord-back werd na 25 minuten al gewisseld door trainer Arne Slot.

Hartman ontsnapt aan rode kaart, Slot grijpt direct in bij Feyenoord
© Pro Shots
Ajax
Ajax
2 - 3
Feyenoord
Feyenoord

Hartman speelde in de vijfde minuut nog een hoofdrol in positieve zin, als aangever bij de 0-1 van Santiago Giménez. Een minuut later begint de linksback een stevige overtreding op Steven Berghuis, die hem een gele kaart opleverde van arbiter Danny Makkelie.

In de zeventiende minuut maakte Ajax gelijk via Edson Álvarez. Toen Hartman even later ook Mohammed Kudus vloerde, schreeuwde het publiek in de Johan Cruijff Arena om een tweede gele kaart. Makkelie wilde daar niet aan, maar liet wel overduidelijk weten dat hij Hartman echt zijn allerlaatste waarschuwing gaf.

Slot had genoeg gezien. Direct na de overtreding van Hartman stuurde hij Marcos López de warming-up in. Hij gebaarde dat de Peruaan ook flink tempo moest maken. In de 25ste minuut kwam López vervolgens in de ploeg voor Hartman, die stierlijk baalde van zijn exit.

De Klassieker is nog bezig, volg de wedstrijd in de VI Live:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.