Hardley, de Brabantse belofte die doodleuk op United-bank zat

Reacties

Tot een debuut in de hoofdmacht van Manchester United kwam het woensdag niet. Maar voor de achttienjarige Nederlander Björn Hardley was het ongetwijfeld een onvergetelijke avond op Old Trafford.

Hardley, de Brabantse belofte die doodleuk op United-bank zat
© Man Utd
Manchester United
Manchester United
1 - 1
BSC Young Boys
BSC Young Boys

Hardley was een van de gelukkigen uit de jeugdopleiding van United die dankzij manager Ralf Rangnick in het duel met Young Boys mochten ruiken aan de Champions League. In tegenstelling tot de andere beloftes Charlie Savage, Zidane Iqbal en Shola Shoretire was hem geen speeltijd gegund.

Zijn plaats op de United-bank was desondanks een volgende mijlpaal voor de verdediger die eerder figureerde op een Instagram-post van Cristiano Ronaldo na een gewonnen trainingspotje. Hardley zat in het winning team van CR7.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het zijn hoogtepunten voor de jongeling die in 2019 werd weggehaald bij NAC Breda. Scout René Moonen was hem op het spoor gekomen. 'Ik was direct omver geblazen. Daarna zagen vier anderen van United hem spelen', zei Moonen in Manchester Evening News over Hardley. 'Uiteindelijk was iedereen enthousiast en nu speelt hij voor ons.' Vooralsnog bij de beloftes, maar Hardley kent nu de geur van de hoofdmacht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.