Hamstringblessure betekent einde EK voor Gómez

Reacties

Duitsland heeft slecht nieuws gekregen over de ernst van de kwetsuur van Mario Gómez. Onderzoek wijst uit dat hij een hamstringblessure heeft opgelopen, waardoor hij dit EK niet meer in actie komt.

Hamstringblessure betekent einde EK voor Gómez

In de kwartfinale tegen Italië moest Gómez zich na rust laten vervangen. De spits van Duitsland blijkt dit toernooi niet meer in actie te kunnen komen.

Dat betekent dat bondscoach Joachim Löw moet gaan puzzelen, want ook Mats Hummels (schorsing) is er in de halve finale niet bij. 'Het is heel erg bitter om in de beslissende fase van het toernooi belangrijke spelers te missen. Vooral voor Mario zelf is dit zuur. Hij heeft dit EK namelijk sterk gespeeld en is van grote waarde voor ons geweest', aldus Löw op de site van de bond.

Over de inzetbaarheid van Sami Khedira (dijbeenblessure) en Bastian Schweinsteiger (kniekwetsuur) moet nog duidelijkheid komen. De medische staf gaat proberen het duo op te lappen voor de volgende wedstrijd. Donderdag neemt Duitsland het in de halve finale op tegen de winnaar van het duel tussen Frankrijk en IJsland, dat vanavond om 21.00 uur wordt afgewerkt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.