Hamer schittert met heerlijke treffer: 'Wat een manier om jezelf te introduceren!'

Reacties

Gustavo Hamer liet zich vrijdagavond zien bij zijn debuut in de Premier League, door op prachtige wijze te scoren voor Sheffield United in de uitwedstrijd tegen Nottingham Forest. De middenvelder wordt in de lokale media beloond met ruime voldoendes en mooie woorden.

Hamer schittert met heerlijke treffer: 'Wat een manier om jezelf te introduceren!'
© Viaplay
Nottingham Forest
Nottingham Forest
2 - 1
Sheffield United
Sheffield United

Sheffield United nam Hamer deze zomer over van Coventry City, waar hij na zijn transfer van PEC Zwolle in 2020 drie jaar voor had gespeeld. De middenvelder ontbrak nog bij de thuiswedstrijd tegen Crystal Palace, maar kon vrijdagavond zijn debuut maken. Manager Paul Heckingbottom gaf Hamer een basisplaats en zag zijn zomeraankoop kort na rust een schitterende goal maken.

Het betekende de 1-1, nadat Taiwo Awoniyi Nottingham Forest op een vroege voorsprong had gezet, maar leverde Sheffield United uiteindelijk niets op. Chris Wood maakte vlak voor tijd de winnende goal namens de thuisploeg: 2-1. Zo hield Hamer gemengde gevoelens over aan zijn start bij Sheffield.

De journalisten die Sheffield United op de voet volgen zagen in ieder geval een prima eerste optreden van de Nederlander. 'Wat een manier om jezelf te introduceren!', schrijft de Yorkshire Live over Hamer, natuurlijk doelend op zijn doelpunt. 'Draaide een geweldige gelijkmaker binnen vanaf de rand van het strafschopgebied, voor het vak met de uitfans. Speelde als een van de twee tienen achter Osula en je ziet meteen dat hij kwaliteit aan de bal heeft.'

De Yorkshire Live geeft Hamer een 7. Datzelfde cijfer krijgt de middenvelder van de Yorkshire Post. 'Hij had het lastig in de eerste elftal, maar zijn doelpunt bij de start van het tweede bedrijf herstelde het geloof bij Sheffield.' The Star vond het optreden van Hamer een 8 waard. 'Langzaam maar zeker kwam hij beter in de wedstrijd, voordat hij zichzelf op de best mogelijke manier aankondigde, met een geweldig gekruld schot in de bovenhoek, waarmee hij Sheffield op gelijke hoogte bracht.'

Volgende week speelt Sheffield United thuis tegen landskampioen Manchester City.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.