Geweldige goal Hamer mag uiteindelijk niet baten voor Sheffield United

Reacties

Voor Gustavo Hamer liep zijn Premier League-debuut uiteindelijk anders dan hij gehoopt zal hebben. In de slotfase ging hij met Sheffield United onderuit bij Nottingham Forest.

Geweldige goal Hamer mag uiteindelijk niet baten voor Sheffield United
Nottingham Forest
Nottingham Forest
2 - 1
Sheffield United
Sheffield United

Oud-NEC'er Taiwo Awoniyi was net als in de seizoensouverture tegen Arsenal (2-1 verlies) trefzeker. In de maand mei was hij ook al op dreef met zes treffers in de laatste vier duels van het Premier League-seizoen.

Een paar minuten na rust gaf Hamer zijn visitekaartje af door een afvallende bal te controleren en fantastisch in de verre kruising te laten neerploffen. Uiteindelijk was het Chris Wood, voor zeventien miljoen euro van Newcastle United overgekomen, die Nottingham de zege schonk.

Promovendus Sheffield United staat na twee duels nog op nul punten. Komende zondag wacht een duel met treblewinnaar Manchester City. Forest heeft de eerste zege te pakken en ontvangt volgende speelronde Manchester United in eigen huis.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.